Sbírejte kartičky, fantazírujte a užívejte si společné chvíle

Sbírání kartiček? Jak nádherné dobrodružství pro ty, kdo se do tohoto světa ponoří. Máte doma takového nadšence? Ať už se jedná o Pokémony, Minecraft, postavičky Disney, nebo třeba hrdiny z Marvelu, jsou sběratelské a herní karty jakýmsi vstupem za fantastickými výpravami a novými přátelstvími.

Sběratelství karet je neuvěřitelně populární napříč generacemi. Tato záliba si získala již od 19. století mnoho fanoušků. Je to proto, že se můžete ocitnout například na fotbalovém hřišti, ve světě filmů, v pohádkové říši nebo v počítačové hře a být tak blíže svým hrdinům.  

S kartami se dá dělat spousta věcí – dají se:

  • sbírat
  • vyměňovat
  • prodávat
  • nebo dokonce uchovávat jako vzácné kousky, které časem získávají na své hodnotě

Nikdy sběratel neví, kam ho tato činnost zavede. Chcete zjistit, co je na této aktivitě tak lákavé?

Dobrodružná výprava do říše sběratelských a herních karet

Honba začíná!

Sběratelé se vydávají na dobrodružnou cestu, kde získávají nové karty, hledají chybějící a vzácné, které doplní jejich sbírky. Vyhledávání, pátrání a objevování nových pokladů je to, oč tu běží.

Sbírka zkompletována, ale ...

Pak, když sběratel dosáhne svých cílů, přichází na řadu euforie. Sbírání kartiček není žádná rychlovka. Za jediný den nebo týden totiž sbírku nezkompletuje. Sběratelé se rádi zaměřují na sestavení celých sad nebo sérií karet. Jakmile jim zapadne poslední kousek, pocítí neuvěřitelný pocit úspěchu a uspokojení: „Já to dokázal/a!

Dokončení sbírky však neznamená konec zábavy. Tahle zábavná hra není jen o kartičkách samotných, ale také o nových přátelstvích a komunitě. Děti totiž přivede do kontaktu s dalšími nadšenci, a to klidně z celého světa. Sbírání kartiček propojuje lidi všech věkových kategorií, stačí jen vybrat skupiny nebo komunity.

Děti také mohou pořádat vlastní turnaje a pozvat si své kamarády, aby si s nimi zahráli. Velkou radost jim přináší, když se mohou o své úlovky podělit s ostatními, protože s hrdostí a nadšením předvádějí své sady, ať už je to série sportovních hrdinů nebo pohádkových postaviček.

Ale to stále není všechno! Děti při této aktivitě zkouší nové kombinace, vytvářejí úplně nové balíčky či upravují ty stávající podle vlastních pravidel. Vznikají tak vlastní unikátní sestavy, děti kombinují různé karty a tvoří si vlastní svět karetních dobrodružství. A to je přece skvělý způsob, jak mohou vyjádřit svou tvořivou stránku.

Sbírejte, fantazírujte a užívejte si společné chvíle

Hraní si kartami je rovněž skvělý způsob, jak trávit čas společně. Vrhněte se do okamžiků plných smíchu, strategie a soutěživého ducha. Pokud vaše děti propadly kouzlu sběratelských karet, pak pro ně není lepší dárek než balíček karet a speciální pouzdra.

V naší nabídce najdete různé sběratelské a herní karty, samolepky a alba na motivy jako Minecraft, Tlapková Patrola, Jurský park, Pokémoni, L.O.L, FIFA a další.

Samolepky kartičky Minecraft Samolepky Tlapková patrola Samolepky Jurský svět

Sběratelské kartičky Pokémon Sběratelské karty L.O.L. Sběratelské karty PANINI FIFA 365 2023 / 2024 ADRENALYN - GOLD PACKET

Zkuste se ponořit se svými dětmi do světa karet a samolepek. A kdo ví, možná se stanete nepřemožitelnými spoluhráči.

Máte doma vášnivé sběratele nebo sami zbožňujete tento koníček? Podělte se s námi do komentářů a ukažte nám fotku své sbírky na sociálních sítích. 

Facebook Zuriel.cz Instagram Zuriel.cz

Zpět na přehled článků
Načítám