Vybavení na výtvarnou výchovu pro každého školáka

Vytáhnout štětce, rozhýbat prsty a nechat barvy, aby se roztančily na papíře. To je výuka výtvarné výchovy! Pro někoho pouze předmět, kde si odpočine od počítání, čtení a psaní, pro jiné výprava do světa kreativity. A co je nejdůležitější při cestě do školní džungle tvůrčího umění? Správná výbava!  

První školní den se blíží a vašeho školáka čeká nejen sčítání a odčítání a čtení ve slabikáři, ale také začátek tvořivého vzdělávacího dobrodružství. Na začátku školy děti dostanou od paní učitelky seznam všeho, co si mají připravit do kufříku. Každá škola a každý učitel má své pomůcky, které děti na výuce potřebují, ale pokud chcete mít trochu náskok, připravili jsme pro vás seznam základního vybavení.

Kreslit, malovat a tvořit: Základní seznam výtvarného vybavení  

Za chvíli vaše malé průzkumníky čeká vzrušující školní výprava, a abyste byli na všechno „ready“, najdete níže seznam základního výtvarného vybavení:

Jak vybrat kufřík 

A když už víte, jaké vybavení na výtvarnou výchovu nakoupit, je třeba vybrat kufřík, aby byly všechny pomůcky bezpečně ukryty.  

  • Zvolte velikost kufříku, která pojme všechny výtvarné potřeby. 
  • Vyberte odolný a omyvatelný materiál, aby vydržel tvrdou uměleckou dřinu. 
  • Společně vyberte design, na trhu je mnoho různých motivů a designů, zapojte do výběru svého školáka.

Ušetřete si čas, nakupte online 

Není nic horšího než shánět potřeby na poslední chvíli. Děsí vás přeplněná papírnictví? Rozumíme, hon na školní pomůcky vyčerpá nejednoho rodiče. Ušetřete si nervy a čas a nakupte jednoduše v našem e-shopu

U nás seženete nejen kvalitní výtvarné potřeby značky Primo a vybavení pro malování a kreslení Montmarte, ale také školní batohy, aktovky, penály, pravítka a kružítka či výukové hodiny a další nezbytnosti, bez nichž se váš školák neobejde. 

Během „výtvarky“ vznikají všelijaké umělecké příběhy a s oblíbeným kufříkem a správnou výbavou se bude vaše dítě těšit na každou další výtvarnou výzvu. 

Tip: Batoh, nebo aktovka? To je otázka, která může způsobit rozruch v každé rodině, proto v článku najdete tipy a rady, jak vybírat

Zpět na přehled článků
Načítám