Spin Master TLAPKOVÁ PATROLA: LESNÍ TLAPKY - Sada figurek

Vytvořte si vlastní Tlapkovou patrolu: Dobrodružství Tlapek z džungle nyní s dárkovou sadou figurek Tlapková patrola Tlapky z džungle! 
EAN: 0778988498354
Kód 1: 106068184
879 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Vytvořte si vlastní Tlapkovou patrolu: Dobrodružství Tlapek z džungle nyní s dárkovou sadou figurek Tlapková patrola Tlapky z džungle! Tato sada figurek Tlapková patrola obsahuje Rydera a další Tlapkózní pejsky: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Tracker a Skye. Tyto akční figurky nikde jinde nenajdete!

Tato vzrušující dárková sada akčních figurek je perfektní způsob, jak si přinést domů všechny své oblíbené postavy ze seriálu! Díky autentickému designu a stylu vypadá každé štěně stejně jako v seriálu; s realistickými detaily srsti, které oživí každé herní dobrodružství. Použijte svou představivost a ztvárněte své oblíbené momenty z Tlapkové patroly: Tlapky z džungle nebo vytvořte zcela nové mise!

Pro ještě zábavnější a napínavější mise inspirované seriálem Tlapková patrola posbírejte všechny hračky: Tlapky z džungle a Tlapková patrola ve velkofilmu, jako například úžasné velitelství letadlové lodi a všechny speciální edice hraček, figurek, hracích sad Tlapkové patroly pro dívky a chlapce: Mocné Tlapky, Vodní Tlapky a velká vozidla (každé se prodává zvlášť) S předškolními hračkami Tlapkové patroly může dítě zapojit svou představivost a rozvíjet své motorické dovednosti hraním si, zatímco prožívají oblíbené momenty ze seriálů.

Užijte si nekonečná tlapkózní dobrodružství s dárkovou sadou figurek Tlapky z džungle!

Rozměry balení: 25,4 x 33 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Tlapková patrola
Věk: Od 3 let
Načítám