Spin Master BAKUGAN - Tréninková sada DINO

Přizpůsobte si a vylepšete každou bitvu Bakuganů pomocí Bakugan tréninková sada. Každá hrací sada a Bakugan jsou tematicky zaměřené na různé klany ze seriálu. 
EAN: 0778988496954
Kód 1: 106068102
459 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Přizpůsobte si a vylepšete každou bitvu Bakuganů pomocí Bakugan tréninková sada. Každá hrací sada a Bakugan jsou tematicky zaměřené na různé klany ze seriálu. Přehrávejte si vlastní zápasy a překážky pomocí pružinového systému, 3 totemů a kousku stěny a pokaždé si zahrajte jedinečnou hru. Pusťte, převalte a udržte Bakugana na této hrací soupravě a zachyťte akci pomocí kousku stěny. Převalte svého Bakugana na kartu brány a sledujte jeho proměnu pomocí ikonických otevíracích transformací. Vstupte do bitvy s přiloženými klanovými vlajkami, které představují vašeho Bakugana. Použijte kartu postavy pro získání nových statistik a zvyšte si tak úroveň hry.

Každá akční figurka Bakugan obsahuje speciální kód pro použití v online hře Roblox pro nové možnosti hraní a interakce. Zkombinujte více tréninkových sad nebo bitevní arénu a vytvářejte větší bitvy pro více akce. Zařaďte všechny nové populární hračky Bakugan mezi své oblíbené sběratelské předměty, včetně Bakugan Speciální útok a Bakugan balení Speciální útok (každý prodáván zvlášť). Použijte plechový box Baku-Tin (prodává se samostatně) nebo bakuganský kufřík ideální pro uložení všech bojových postav a karet při další bitvě Bakugan. Trénujte a staňte se vítězem s Bakugan tréninkovými sadami.

Rozměry balení: 17 x 26 x 8,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Bakugan
Věk: Od 6 let
Načítám