Spin Master TLAPKOVÁ PATROLA: LESNÍ TLAPKY - Velké funkční vozidlo MARSHALL

Spojte se s Marshallem v jeho sloním vozidle Tlapek z džungle a užijte si parádní záchranná dobrodružství! 
EAN: 0778988495469
Kód 1: 106068023
839 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Spojte se s Marshallem v jeho sloním vozidle Tlapek z džungle a užijte si parádní záchranná dobrodružství! Marshallův sloní hasičský vůz má obrovský chobot, nadměrná kola a dva kly pro zlikvidování všech překážek! Otevřete zadní přihrádku, kde najdete 3 střely a vložte je do zásobníku střel. Až budete na místě, vytáhněte chobot do vystřelovací polohy a stiskněte obdélníkové tlačítko na boku pro vystřelení vodních střel. Tento proces můžete opakovat až třikrát!

Pro ještě zábavnější a napínavější mise inspirované seriálem Tlapková patrola posbírejte všechny hračky: Tlapky z džungle a Tlapková patrola ve velkofilmu, jako například úžasné velitelství letadlové lodi a všechny speciální edice hraček, figurek, hracích sad Tlapkové patroly pro dívky a chlapce: Mocné Tlapky, Vodní Tlapky a velká vozidla (každé se prodává zvlášť).

S předškolními hračkami Tlapkové patroly může dítě zapojit svou představivost a rozvíjet své motorické dovednosti hraním si, zatímco prožívají oblíbené momenty ze seriálů. Užijte si nekonečná tlapkózní dobrodružství s Marshallem a jeho sloním hasičským vozidlem Tlapek z džungle.

Rozměry balení: 25,4 x 33,3 x 13,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Tlapková patrola
Věk: Od 3 let
Načítám