LEGO City 60406 - Kamión se závodním autem

Vyrazte do akce se stavebnicí Lego City Kamión se závodním autem, který představuje perfektní dárek pro malé milovníky aut a kamiónů.
EAN: 5702017567495
Kód 1: 2260406
Kód 2: 60406LEG
609 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vyrazte do akce se stavebnicí Lego City Kamión se závodním autem, který představuje perfektní dárek pro malé milovníky aut a kamiónů. Sada je určená pro děti od 6 let a najdete v ní závodní kamión s funkční nakládací rampou a parádní závodní auto se sníženým podvozkem a rozšířenými nárazníky. Nechybí ani minifigurka řidiče náklaďáku a závodního jezdce, se kterými vás čekají hodiny dobrodružství a zábavy.

  • Model kamiónu měří přes 7 cm na výšku, 17 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet dílků: 328

Stavebnice Kamión se závodním autem obsahuje srozumitelný tištěný návod na stavění a 3D návod v aplikaci Lego Builder. Ta dětem umožňuje při stavění přibližovat, otáčet a prohlížet si modely ze všech úhlů. Děti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly a stroji. Stavebnice ze série Skvělá vozidla Lego City jim umožní prozkoumat je pěkně zblízka díky realistickým modelům a zábavným postavám, které inspirují k otevřenému, kreativnímu hraní.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 22,2 x 6,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 328
Věk: Od 6 let
Načítám