LEGO City 60391 - Vozidla ze stavby a demoliční koule

Děti se učí hrou se stavebnicí Vozidla ze stavby a demoliční koule od Lego City.
EAN: 5702017416465
Kód 1: 2260391
Kód 2: 60391LEG
1 069 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti se učí hrou se stavebnicí Vozidla ze stavby a demoliční koule od Lego City. Je navržena pro malé stavitele od 4 let a nechybí v ní 3 vozidla ze stavby, opuštěný dům s funkcí demolice, 3 minifigurky stavařů a zábavné doplňky inspirující ke kreativnímu hraní. Co najdete v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení kamionu pro přepravu, demoliční koule, náklaďáku se sklápěčkou a opuštěného domu, a navíc 3 minifigurky a zábavné doplňky pro nápadité hraní. Děti mohou spustit demoliční kouli a zbourat starý dům, pak demoliční kouli vyměnit za kyblík a přesunout sutiny na náklaďák se sklápěčkou. Mezi doplňky Lego v této sadě najdete páčidlo, kolečko, vysílačku a dílek se stavebním plánem.

  • Po sestavení kamion pro přepravu měří přes 9 cm na výšku, 17 cm na délku a 9 cm na šířku

  • Počet dílků: 235

Tato stavebnice pro děti od 4 let obsahuje začátečnickou kostku Lego, jednoduchý obrázkový návod na stavění a digitální pokyny v aplikaci Lego Builder. Stavebnice Lego City pomáhají dětem rozvíjet sebevědomí a klíčové dovednosti pro život otevřeným, kreativním hraním. Děti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly a stroji. Stavebnice ze řady Lego City jim umožní prozkoumat je pěkně zblízka díky realistickým modelům a zábavným postavám, které inspirují k otevřenému, nekonečnému kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 235
Věk: Od 4 let
Načítám