LEGO City 60431 - Průzkumné vesmírné vozidlo a mimozemský život

S touto stavebnicí Lego City Průzkumné vesmírné vozidlo a mimozemský život se mohou děti od 6 let pustit do projíždění nových světů.
EAN: 5702017588216
Kód 1: 2260431
Kód 2: 60431LEG
609 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

S touto stavebnicí Lego City Průzkumné vesmírné vozidlo a mimozemský život se mohou děti od 6 let pustit do projíždění nových světů. Odolné vozidlo pro průzkum vesmíru je vybaveno 6 velkými pneumatikami a pokročilým odpružením pro jízdu po kamenitém terénu planety. Děti se mohou připojit k posádce, která mapuje povrch planety a objevuje podivné gejzíry tryskající páru a mimozemský život. Součástí této zábavné stavebnice jsou 2 minifigurky vesmírné posádky, robot a figurky mimozemšťanů. Vezměte vesmírné průzkumníky na vzrušující dobrodružství!

  •  Vesmírné terénní vozidlo měří přes 10 cm na výšku, 22 cm na délku a 13 cm na šířku

  • Počet dílků: 311

Stáhněte si aplikaci Lego Builder a vykročte do nového světa zábavného stavění, kde si děti mohou přibližovat a otáčet modely ve 3D, sledovat svůj pokrok a prozkoumávat nové stavebnice Lego. Vesmírné hračky Lego City jsou skvělým dárkem ke každé příležitosti. Obsahují realistická vozidla, propracované stavby a inspirativní postavy a propojují fantazii s realitou pro nápadité hraní bez hranic. Děti mohou přidat tuto průzkumnou vesmírnou stavebnici k ostatním z řady Lego City s vesmírnou tematikou (prodávané samostatně) a užívat si ještě epičtější dobrodružství.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení:28 x 26 x 7,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 311
Věk: Od 6 let
Načítám