LEGO DREAMZzz 71461 - Fantastický domek na stromě

Dopřejte dětem od 9 let cestu do centrály hrdinů televizního seriálu se stavebnicí Lego DREAMZzz Fantastický domek na stromě.
EAN: 5702017419411
Kód 1: 2271461
Kód 2: 71461LEG
2 309 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem od 9 let cestu do centrály hrdinů televizního seriálu se stavebnicí Lego DREAMZzz Fantastický domek na stromě. Je inspirována kouzelným domkem na stromě, kde se scházejí hrdinové seriálu DREAMZzz a obsahuje tři části: kuchyň paní Castillové, pokoj Izzie a Matea a obývací pokoj, a navíc vyhlídkovou věžičku a parádní houpačku. Domek na stromě můžete postavit v párty stylu nebo obranném režimu, takže děti čekají hodiny zábavy a možnost vybrat si své dobrodružství. Domek na stromě mohou vybavit parádními místy k relaxaci, nebo obrannými stanicemi k ochraně hrdinů a snílka před stvořeními nočních můr. K zábavným prvkům patří toustovač paní Castillové, který se promění na odpalovač bagelů, a Mateovy snové lahve s barvami rozmístěné po domku na stromě. Všechny tyto doplňky vdechnou život minifigurkám důležitých postav včetně paní Castillové, Izzie, Matea a Nočního lovce.

  • Domek na stromě měří přes 15,5 cm na výšku, 14,5 cm na šířku a 5,5 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1257

Stavebnice obsahuje návod na stavění vedený příběhem, který je také k dispozici v digitální verzi v aplikaci Lego Builder.

Prémiové kostky Lego jsou navrženy tak, aby šly vždy snadno spojovat. Kostky Lego jsou důkladně testovány, aby splňovaly přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: DREAMZzz
Počet dílků stavebnice: 1257
Věk: Od 9 let
Načítám