LEGO DREAMZzz 71477 - Sandmanova věž

Děti od 9 let si přímo zamilují prozkoumávání stavebnice Lego DREAMZzz Sandmanova věž, která je inspirovaná strhujícím seriálem.
EAN: 5702017584232
Kód 1: 2271477
Kód 2: 71477LEG
1 909 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 9 let si přímo zamilují prozkoumávání stavebnice Lego DREAMZzz Sandmanova věž, která je inspirovaná strhujícím seriálem. Malí stavitelé pomůžou figurkám hrdinů bránit Sandmanův kouzelný domov před zlou Nikdyčarodějnicí a jejím poskokem Sneakem! Tato fantasy stavebnice zažehne jiskru dětské představivosti a malí stavitelé se můžou těšit hned na 2 varianty stavění. Vyberou si, jestli postaví impozantní pevnost s dělem s přesýpacími hodinami, nebo elegantní věž s otáčecí horní částí. Součástí obou variant je řada doplňků, jako například stojan se zbraněmi, lektvary a kniha kouzel, a fantastické zvířecí figurky, jako je pavouk a pohyblivá figurka ptáčka.Izzie, Mateo, Logan, Sandman, zlá Nikdy čarodějnice a figurka Sneaka vdechují život stavebnici zámku a děti si z ní postaví vlastní snovou věž. Součástí stavebnice jsou pohyblivé figurky pavouka a ptáčka.

  • Model v režimu věže měří přes 47 cm na výšku, 14 cm na šířku a 25 cm do hloubky

  • Počet dílků: 723

Stavebnice obsahuje návod na stavění vedený příběhem, který je také k dispozici v digitální verzi v aplikaci Lego Builder.

Prémiové kostky Lego jsou navrženy tak, aby šly vždy snadno spojovat. Kostky Lego jsou důkladně testovány, aby splňovaly přísné bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 35,4 x 37,8 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: DREAMZzz
Počet dílků stavebnice: 723
Věk: Od 9 let
Načítám