LEGO DREAMZzz 71469 - Žraločkoloď z nočních můr

Děti od 10 let se ponoří do akčního Světa snů se stavebnicí Lego DREAMZzz Žraločkoloď z nočních můr.
EAN: 5702017419428
Kód 1: 2271469
Kód 2: 71469LEG
3 135 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 10 let se ponoří do akčního Světa snů se stavebnicí Lego DREAMZzz Žraločkoloď z nočních můr. Noční lovec unesl Izziina oblíbeného plyšáka a spojil ho s pirátskou lodí, aby vytvořil strašlivou loď ve tvaru příšery, kterou si teď děti postaví. Stavitelé mají na výběr ze dvou možností stavění – varianta lodi nebo tanku. Loď má silné motory a plachty a tank se pyšní parádními doplňky a létajícíma očima. Dvě varianty stavění podněcují kreativitu adopřejí dětem dvounásobnou dobu hraní. Skvělé prvky Žraločkoloď má spoustu senzačních funkcí, které si děti zamilují. Čelist můžete otevřít a vložit do ní minifigurku, po stisknutí tlačítka se objeví tajná truhla s pokladem, zadní kabina je sundávací a tak dále. Na obou stranách má otočné střelecké věže a uprostřed má klec a padací dveře. Stavebnice obsahuje propracované minifigurky Matea, Izzie, Novy a Krále nočních můr, které příběh ještě více oživují. 

  • Žraločkoloď z nočních můr měří přes 31 cm na výšku, 60 cm na délku a 25 cm na šířku

  • Počet dílků: 1389

Stavebnice obsahuje návod na stavění vedený příběhem, který je také k dispozici v digitální verzi v aplikaci Lego Builder.

Prémiové kostky Lego jsou navrženy tak, aby šly vždy snadno spojovat. Kostky Lego jsou důkladně testovány, aby splňovaly přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: DREAMZzz
Počet dílků stavebnice: 1389
Věk: Od 10 let
Načítám