Spin Master Tlapková patrola: Základní vozidla - Chase

Tlapková patrola vyráží do akce ve svých záchranných vozidlech! Přidejte se k Chasovi na akčních misích s jeho policejním vozidlem! 
EAN: 0778988507551
Kód 1: 106069059
369 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Tlapková patrola vyráží do akce ve svých záchranných vozidlech! Přidejte se k Chasovi na akčních misích s jeho policejním vozidlem! Když dojde k potížím, umístěte Chase (včetně figurky) na sedadlo řidiče a vyrazte na pomoc s opravdovými funkčními koly! S autentickými detaily a realistickými prvky, milované policejní štěně Tlapkové patroly a jeho vozidlo přináší úžasnou Tlapkovou patrolu k životu. Chase a jeho vozidlo jsou ekologicky vyrobené a jsou minimálně z 80 % z recyklovaného plastu!

Spojte se se zbytkem tlapek a jejich záchrannými vozidly (každé se prodává zvlášť) a pomozte zachránit situaci v Adventure Bay! Pro ještě zábavnější a vzrušující mise inspirované seriálem Tlapková patrola posbírejte všechny filmové hračky Tlapkové patroly, jako je úžasné velitelství letadlové lodi a všechny speciální edice hraček Tlapkové patroly pro dívky a chlapce, jako jsou figurky a hrací sady: Mocné Tlapky, Vodní tlapky a velká vozidla (každé se prodává zvlášť).

Užijte si nekonečné Tlapkózní dobrodružství se svým oblíbeným štěněcím hrdinou v jejich charakteristickém vozidle!

Rozměry balení: 19,3 x 20,6 x 9,5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Tlapková patrola
Věk: Od 3 let
Načítám