LEGO Super Mario 71431 - Bowserův sporťák – rozšiřující set

Se sběratelským rozšiřujícím setem Lego Super Mario Bowserův sporťák vás čekají hodiny řízení a hraní rolí.
EAN: 5702017592404
Kód 1: 2271431
Kód 2: 71431LEG
619 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Se sběratelským rozšiřujícím setem Lego Super Mario Bowserův sporťák vás čekají hodiny řízení a hraní rolí. Sada je vhodná pro děti od 8 let a součástí je řada zábavných funkcí, včetně páky, která otevírá kapotu a spouští další triky. Nechybí ani figurka Bowsera ze světa Super Mario z kostek s akčním prvkem. Usaďte figurku Bowsera za volant a zatáhnutím páky na jednu stranu otevřete kapotu a zatlačením na druhou spusťte jiné triky.

  • Model auta z kostek – Bowserův sporťák měří přes 7 cm na výšku, 15 cm na délku a 10 cm na šířku a lze jej zkombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet dílků: 458

Sety Lego Super Mario umožňují samostatné i týmové hraní, přináší hodiny zábavy při hraní rolí, sbírání digitálních mincí a kreativní možnosti v podobě rozšiřování a přestavování.

Pro interaktivní herní zážitek je potřeba přidat figurku Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach ze startovacího setu Lego Super Mario (71360, 71387 nebo 71403 – prodávají se samostatně). Posaďte interaktivní figurku na místo řidiče, poslechněte si zvuky klaksonu, běžícího motoru nebo skřípání pneumatik a získejte digitální mince. Tento set Lego s Bowserem představuje zábavný dárek pro milovníky videoher. Stáhněte si doprovodnou aplikaci Lego Super Mario, kde najdete návody na stavění, tipy na kreativní hraní a bezpečné fórum, kde děti mohou sdílet své výtvory s ostatními fanoušky. 

Kostky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, které zajišťují, že se vždy dají snadno spojovat a pevně drží. Dílky Lego splňují neúprosné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19 x 7,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 458
Věk: Od 8 let
Načítám