LEGO Super Mario 71387 - Dobrodružství s Luigim – startovací set

Darujte dětem vstupenku do zábavného světa Lego Super Mario v podobě startovacího setu Dobrodružství s Luigim. Jedná o skvělý dárek pro děti s Lego figurkou Luigiho, která dokáže pohotově reagovat prostřednictvím LCD displeje a reproduktoru.
EAN: 5702016912593
Kód 1: 2271387
Kód 2: 71387LEG
1 305 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Darujte dětem vstupenku do zábavného světa Lego Super Mario v podobě startovacího setu Dobrodružství s Luigim. Jedná o skvělý dárek pro děti s Lego figurkou Luigiho, která dokáže pohotově reagovat prostřednictvím LCD displeje a reproduktoru. Úkolem dětí je pomoci Lego Luigimu překonávat nejrůznější překážky a sbírat tak digitální mince. Figurka dokáže také komunikovat s postavami růžového Yoshiho a protivníky Boom Boomem a Bone Goombou. Lego Luigi různými způsoby reaguje na nugátově hnědé kostky. Speciální akční kostka s vykřičníkem pak ukrývá jedinečné bonusy. Uhánějte s Lego figurkou Luigiho od startovacího potrubí k cílovému stožáru a sbírejte cestou digitální mince za překonávání překážek a interakce s akční kostkou s otazníkem a figurkami růžového Yoshiho, Boom Booma a Bone Goomby. Figurku Lego Luigiho můžete prostřednictvím Bluetooth propojit s dalším Lego Luigim nebo Lego Mariem (figurky navíc nejsou součástí), a užít si tak hraní ve dvou hráčích a získat ještě více herních mincí.

Tato modulární Lego sada s 280 dílky představuje zábavný narozeninový nebo vánoční dárek pro kreativní děti ve věku od 6 let. Set lze neustále přestavovat nebo kombinovat s dalšími produkty z řady Lego Super Mario. Lego figurka Luigiho je poháněna 2 bateriemi typu AAA (nejsou součástí balení), takže poskytuje vysoce interaktivní herní zážitek. Hráči dostávají okamžitou zpětnou vazbu a odměnu za svou kreativitu. Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění, kreativní tipy a bezpečnou platformu pro sdílení herních nápadů. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránkách Lego.com/devi­cecheck. Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí oblíbené postavičky do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

  • Počet kostek: 280

  • Lego figurka Luigiho je poháněna 2 bateriemi typu AAA (nejsou součástí balení)

Lego kostky a dílky splňují náročné oborové standardy. Jsou tedy kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání – a tak je tomu už od roku 1958. Lego dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 26 x 9 x 32 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 280
Věk: Od 6 let
Načítám