LEGO SUPER MARIO 71422 - Piknik u Maria – rozšiřující set

S tímto cool rozšiřujícím setem Lego Super Mario Piknik u Maria vytvořit novou zábavnou úroveň.
EAN: 5702017415741
Kód 1: 2271422
Kód 2: 71422LEG
775 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S tímto cool rozšiřujícím setem Lego Super Mario Piknik u Maria vytvořit novou zábavnou úroveň. Domek a zahrada z kostek jsou detailně propracované a nabízejí mnoho příležitostí k hraní rolí a způsobů, jak mohou hráči získat digitální mince s interaktivními figurkami Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach (nejsou součástí balení). Pozdravte Yellow Yoshiho, vyspěte se na posteli, „pochutnejte si“ na sušenkách z piknikového koše, „zalijte“ zeleninu na zahradě, hrajte hokej nebo vyrazte s loďkou na ryby. Lego Mario může spát v posteli, „pochutnat“ si na něčem z piknikového koše, „zalít“ zeleninu na zahradě, hrát hokej s využitím piknikového stolku jako brány a mnoho dalšího. Vyrazte na ryby – Posaďte Lego Maria do loďky a na jeho obrazovce na břiše se zobrazí rybářský prut. Pohybujte lodí a zvedněte ji, když budete chtít chytit rybu. Pokud se vám to podaří, zobrazí se ryba na obrazovce. Poznámka: Pro interaktivní herní zážitek je zapotřebí některý ze startovacích setů 71360, 71387 nebo 71403.

  • V základním provedení měří modulární model přes 14 cm na výšku, 24 cm na šířku a 20 cm do hloubky a je navržen tak, aby jej bylo možné kombinovat s dalšími hracími sety pro děti Lego Super Mario

  • Počet dílků: 259

Stáhněte si aplikaci Lego Super Mario, která obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com. Sety Lego Super Mario umožňují samostatné i týmové hraní, přináší hodiny zábavy při sbírání mincí a nekonečné kreativní možnosti v podobě rozšiřování a přestavování.

Již od roku 1958 splňují kostky a dílky Lego striktní oborové standardy kvality, díky čemuž umožňují snadné a pevné spojování. Dílky Lego vyhovují náročným celosvětově uznávaným bezpečnostním nor­mám.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 259
Věk: Od 6 let
Načítám