LEGO Friends 42633 - Pojízdný stánek s hot dogy

Děti od 4 let, které si rády hrají na vaření, se se stavebnicí Lego Friends Pojízdný stánek s hot dogy pustí do vyprávění.
EAN: 5702017568775
Kód 1: 2242633
Kód 2: 42633LEG
379 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 4 let, které si rády hrají na vaření, se se stavebnicí Lego Friends Pojízdný stánek s hot dogy pustí do vyprávění. Stavebnice pomáhá dětem rozvíjet stavitelské dovednosti a součástí je sestavitelné vozidlo, 2 minipanenky, figurka kocoura a doplňky v podobě jídla, které inspirují k hraní rolí. Tato stavebnice představuje skvělý dárek k narozeninám a jakékoli jiné příležitosti pro děti. Začínající kuchaři, kteří si rádi hrají, pomůžou Kaye připravit a servírovat hot dogy. Leo navštíví pojízdný stánek se svým kocourem Churrem a poklábosí s Kayou o nabídce jídla a pití, mezi které patří tradiční i veganský hot dog, kečup, hořčice a džusy.

  • Stánek měří přes 9 cm na výšku, 18 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 100

Stavebnice Lego pro děti od 4 let jsou navržené tak, aby dětem přinesly rychlý a zábavný stavitelský zážitek. Jsou dodávány s praktickou začátečnickou kostkou – pevným podstavcem, na kterém si děti postaví scénu. Nechte se s dítětem na svém stavitelském dobrodružství provést intuitivní aplikací s návody Lego Builder, která vám umožní přibližovat a otáčet 3D modely, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 100
Věk: Od 4 let
Načítám