LEGO Friends 41749 - Novinářská dodávka

Stavebnice Lego Friends Novinářská dodávka přinese spoustu inspirace dětem od 6 let, které milují hraní a divoká zvířata.
EAN: 5702017415321
Kód 1: 2241749
Kód 2: 41749LEG
609 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Friends Novinářská dodávka přinese spoustu inspirace dětem od 6 let, které milují hraní a divoká zvířata. Pilná Aliya se zavázala pro komunitní centrum informovat o nejnovějších událostech. V dodávce je vše, co Aliya potřebuje k vytváření a sdílení zpráv, včetně obrazovek, světel, kamer, mikrofonů a zápisníku s tužkou. Děti mohou vyprávět příběh o dřevorubci, který přijíždí pokácet strom. Po natočení této události mohou děti přesunout Aliyu do řídicí místnosti v dodávce, kde zpravodajský příspěvek sestříhá a odvysílá. Součástí jsou postavy Lego Friends Aliya, dřevorubec Peter a Darrel, který protestuje proti pokácení stromu. Děti mohou vytvářet spoustu zpráv díky celé řadě doplňků, mezi kterými najdete vysílačku, mikrofon, sovu s vejcem, ceduli a motorovou pilu. Děti se mohou těšit na opakované natáčení zpráv. Větev stromu lze shodit, následkem čehož vejce vypadne z hnízda a rozkládací kamerový jeřáb celou událost nahraje.

  • Model Lego Friends Novinářská dodávka měří přes 10 cm na výšku, 14 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet dílků: 446

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 446
Věk: Od 6 let
Načítám