LEGO Friends 41751 - Skatepark

Zažehněte jiskru dětské kreativity a naplňte jejich touhu po dobrodružství se stavebnicí Lego Friends Skatepark pro děti od 6 let. Zamilují si trávit čas s hrdiny, kteří se překonávají a zkouší nové věci ve skateparku. 
EAN: 5702017415338
Kód 1: 2241751
1 075 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zažehněte jiskru dětské kreativity a naplňte jejich touhu po dobrodružství se stavebnicí Lego Friends Skatepark pro děti od 6 let. Zamilují si trávit čas s hrdiny, kteří se překonávají a zkouší nové věci ve skateparku. Děti mohou použít rampy a raily k předvádění parádních triků. Potom navštíví dílnu v budově parku, kde si mohou opravit kolečka. Pak se nechají vyvézt výtahem do odpočinkové zóny, kde naberou dech. Tato stavebnice dětem ukáže, že síla přátelství vám může dodat sebedůvěruke zkoušení nových věcí. Součástí stavebnice jsou postavy Lego Friends Liann, Zac a Luna, rampy, raily, in-line brusle, skateboard, koloběžka, Lunin vozíček a helmy pro všechny tři hrdiny. Po zábavném skejtování mohou děti prozkoumat budovu s výtahem, dílnou a odpočinkovou zónou. Doplňky, které inspirují ke kreativnímu vyprávění příběhů. Nechybí rampy, raily, in-line brusle, skateboard, koloběžka a automat se žvýkačkami.

  • Model měří přes 11 cm na výšku, 32 cm na šířku a 16 cm do hloubky

  • Počet kostek: 431

Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci Lego Builder, kde děti mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. Nová generace v městečku Heartlake – V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Seznamte se s aplikací Lego Builder. Malé děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Přivítejte v městečku Heartlake novou generaci Ve světě Lego Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 431
Věk: Od 6 let
Načítám