LEGO Friends 42610 - Karaoke párty

Stavebnice Lego Friends Karaoke párty představuje úžasný dárek pro děti od 6 let, které milují zpěv a vyprávění.
EAN: 5702017589312
Kód 1: 2242610
Kód 2: 42610LEG
379 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Friends Karaoke párty představuje úžasný dárek pro děti od 6 let, které milují zpěv a vyprávění. Součástí je otáčecí pódium, mikrofony, odpočinková zóna a model výrobníku ledové tříště pro pořádnou narozeninovou karaoke párty! Nechybí dvě postavy Lego Friends s výrazy zpěvu navíc, figurka gekona s spousta doplňků. S touto stavebnicí se děti vydají na Lianninu oslavu narozenin, kde rozpohybují pódium pomocí ozubeného kola. Budou předstírat, že postavičky zpívají do mikrofonu, a navíc jim vymění tváře za výrazy zpěvu. Kamarádi si odpočinou s chutnou ledovou tříští a cupcaky. Nova dokonce přinesla narozeninový dárek pro Liann. Děti rozhodnou o tom, jak bude příběh pokračovat!

  • Karaoke scéna měří přes 8 cm na výšku, 16 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet dílků: 196

Objevte další stavebnice pro děti ze světa Lego Friends, které nabízí mnoho příležitostí k vyprávění příběhů inspirovaných reálným světem. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 196
Věk: Od 6 let
Načítám