LEGO Friends 42608 - Obchůdek s módními doplňky

Darujte kreativním dětem od 6 let stavebnici Lego Friends Obchůdek s módními doplňky.
EAN: 5702017568553
Kód 1: 2242608
Kód 2: 42608LEG
205 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte kreativním dětem od 6 let stavebnici Lego Friends Obchůdek s módními doplňky. Malí stavitelé, kteří mají rádi módu, pomohou Paisley a Candi vybrat novou ledvinku a vlasové ozdoby. Postavičky v zrcadle zhodnotí svůj nový outfit a pak zaplatí telefonem u samoobslužné pokladny. Stavebnice představuje skvělý dárek pro děti od 6 let. Součástí jsou minipanenky Lego Friends Paisley a Cindi, takže se děti mohou hned pustit do hraní. Nechybí ani zábavné doplňky pro minipanenky včetně 2 ledvinek.

  • Model měří přes 9 cm na výšku, 14 cm na šířku a 6 cm do hloubky

  • Počet dílků: 129

Objevte řadu stavebnic ze světa Lego Friends pro děti, která nabízí mnoho příležitostí k vyprávění příběhů inspirovaných reálnými dobrodružstvími. Tato malá stavebnice je kompatibilní s aplikací Lego Builder, která přináší snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. V ní mohou děti přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat své stavebnice a sledovat svůj postup.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 129
Věk: Od 6 let
Načítám