LEGO Friends 41745 - Autumn a její koňská stáj

Darujte malým milovníkům koní od 7 let stavebnici Autumn a její koňská stáj.
EAN: 5702017415284
Kód 1: 2241745
Kód 2: 41745LEG
1 359 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte malým milovníkům koní od 7 let stavebnici Autumn a její koňská stáj. Součástí jsou minipanenky Autumn a Aliyi, 2 koně a doplňky, které přinesou hodiny kreativního hraní. Děti mohou pečovat o koně, zapřáhnout je za kočár a vyjet na projížďku. Také se jistě rády seznámí s postavami – Autumn a Aliya jsou každá úplně jiná, ale jsou to ty nejlepší kamarádky. Rády spolu tráví čas, ať už se vydávají na napínavá dobrodružství, nebo jen v klidu odpočívají. Nad stájí je útulná kuchyňka a místo na spaní se slaměnými postelemi. O tom sní každý milovník koní! Doplňky dětem pomůžou učit se pečovat o koně. Najdete mezi nimi vidle, lopatu, kartáč, kbelík a kladivo na kontrolování podkov. Pojďme se projet! Součástí stavebnice je kočár, do kterého se pohodlně vejdou obě minipanenky. Nechybí ani překážka na přeskakování a spousta doplňků pro péči o koně. Znáte nějaké dítě, které zbožňuje koně?

  • Model koňské stáje měří přes 19 cm na výšku, 28 cm na šířku a 14 cm do hloubky

  • Počet dílků: 545

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 545
Věk: Od 7 let
Načítám