LEGO Friends 42604 - Obchodní centrum v městečku Heartlake

Se stavebnicí Lego Friends Obchodní centrum v městečku Heartlake se děti od 8 let pustí do hraní příběhů o nakupování.
EAN: 5702017589275
Kód 1: 2242604
Kód 2: 42604LEG
2 669 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Friends Obchodní centrum v městečku Heartlake se děti od 8 let pustí do hraní příběhů o nakupování. Součástí stavebnice je 7 postav, které inspirují kreativní vyprávějí a pomáhají rozvíjet sociální dovednosti dětí. V této zábavné stavebnici obchodního centra se 3 podlažími budou mít malí stavitelé co objevovat. Součástí je obchod s kosmetikou, hračkami, videohrami, outdoorovým vybavením a květinářství. A stavění je teprve začátek! Součástí stavebnice je spousta funkcí, které děti inspirují k vyprávění příběhů o přátelství. Společně s postavami se vydají na průzkum obchodů, kde si každý přijde na své. Postavte si autentický model obchodního centra se spoustou detailů, které zaručeně potěší malé zákazníky. Součástí je stánek se zmrzlinou, bankomat, vodopád a rybníček. Otáčením knoflíku děti přepraví postavy na eskalátorech mezi poschodími. Exteriér obchodního domu bude krásnou ozdobou každého pokojíčku. Otočením stavebnice odhalíte její snadno přístupný interiér, se kterým si děti užijí spoustu legrace.

  • Model obchodního centra pro děti měří přes 25 cm na výšku, 46 cm na šířku a 21 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1237

Proveďte děti na jejich příští stavitelské dobrodružství intuitivní aplikace s návodem Lego Stavitel. Umožní jim ukládat si stavebnici, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracuje. Prohlédněte si další stavebnice z řady Lego Friends (prodávají se samostatně) pro děti, které milují kreativní hraní. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 48 x 37,8 x 9,4 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1237
Věk: Od 8 let
Načítám