LEGO Star Wars 75360 - Yodova jediská stíhačka

Děti se vydají do vzdálené galaxie se 2 oblíbenými postavami Star Wars a tímto podrobně zpracovaným modelem Lego Yodovy jediské stíhačky z kostek.
EAN: 5702017421414
Kód 1: 2275360
Kód 2: 75360LEG
715 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti se vydají do vzdálené galaxie se 2 oblíbenými postavami Star Wars a tímto podrobně zpracovaným modelem Lego Yodovy jediské stíhačky z kostek. Má odklápěcí kokpit pro figurku mistra Yody, prostor pro figurku R2-D2, 2 pružinové vystřelovače a nastavitelná křídla pro let a přistání. Součástí jsou dvě legendární figurky Star Wars - minifigurka mistr Yoda se světelným mečem a Lego droid R2-D2.

  • Yodova hvězdná stíhačka Jedi měří přes 7 cm na výšku, 13 cm na délku a 16 cm na šířku

  • Počet dílů: 253

Obohaťte tvůrčí zážitek dětí o extra porci zábavy s aplikací s návody Lego Builder, ve které budou mít k dispozici interaktivní nástroje pro přibližování a otáčení modelů. Budou tak stavět naprosto bez zaváhání. Dárek pro každou příležitost Tato stavebnice je parádní dárek pro děti od 8 let, kteří jsou fanoušky seriálu Star Wars: Válka klonů, a je součástí široké nabídky stavebnic Lego Star Wars, které nadchnou fanoušky Star Wars v každém věku.

Lego kostky splňují přísné průmyslové standardy, takže se snadno spojují do pevných modelů. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 253
Věk: Od 8 let
Načítám