LEGO Star Wars 75372 - Bitevní balíček klonového vojáka a bitevního droida

Inspirujte děti od 7 let k přetvoření strhujících scén ze seriálu Star Wars: Klonové války se sadou Lego Star Wars Bitevní balíček klonového vojáka a bitevního droida. 
EAN: 5702017584317
Kód 1: 2275372
Kód 2: 75372LEG
619 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti od 7 let k přetvoření strhujících scén ze seriálu Star Wars: Klonové války se sadou Lego Star Wars Bitevní balíček klonového vojáka a bitevního droida. Součástí jsou 4 minifigurky Lego Star Wars a 5 figurek Lego – klonový šokový voják, 3 klonovaní vojáci, 3 super bitevní droidi a 2 bitevní droidi – s typickými zbraněmi pro akční hraní. Součástí této stavebnice Lego je také spídrová motorka Star Wars s vystřelovači pro 2 klonované vojáky a sestavitelné vozidlo STAP spídr pro bitevního droida. Další porci kreativních herních možností přináší také tri-droid se 3 vystřelovači a obranné stanoviště s vystřelovačem.

  • Po sestavení tri-droid měří přes 12 cm na výšku, 15 cm na délku a 13 cm na šířku

  • Počet dílků: 215

V aplikaci Lego Builder najdete digitální návod a nástroje pro přibližování a otáčení modelů, které dětem přinesou ještě lepší stavitelský zážitek. Postavy a modely z této stavebnice lze také kombinovat s dalšími sadami z řady Lego Star Wars (prodávají se samostatně). 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 20,5 x 19,1 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 215
Věk: Od 7 let
Načítám