LEGO Star Wars 75369 - Robotický oblek Boby Fetta

Seznamte děti s napínavými stavebnicemi Lego Star Wars s tímto Robotickým oblekem Boby Fetta na hraní a na výstavku.
EAN: 5702017462837
Kód 1: 2275369
Kód 2: 75369LEG
335 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Seznamte děti s napínavými stavebnicemi Lego Star Wars s tímto Robotickým oblekem Boby Fetta na hraní a na výstavku. Polohovatelný oblek má otevírací kokpit pro minifigurku Lego Boby Fetta, úchyt na jeho vystřelovací blaster a velký jetpack s vystřelovačem pro akční hru. Minifigurka Lego Boba Fett má vlastní jetpack, který může mít na sobě v kokpitu robotického obleku. Minifigurka Lego Boby Fetta – Boba Fett je vybaven doplňkem v podobě blasterové pušky a jetpacku. Blasterovou pušku můžete připevnit k robotickému obleku a Boba se vejde do kokpitu i s jetpackem. Tento robotický oblek z kostek má pohyblivé ruce, paže, nohy a chodidla, otevírací kokpit pro minifigurku, velký vystřelovací blaster a sestavitelný jetpack s vystřelovačem. 

Tato parádní sestavitelná hračka je součástí série robotických obleků Lego Star Wars, do které patří také Robotický oblek Dartha Vadera (2275368) a Robotický oblek stormtroopera (2275370) - prodávají se samostatně.

  • Tento sestavitelný robotický oblek měří přes 13 cm na výšku

  • Počet dílků: 155

Objevte aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou během stavění přibližovat a otáčet digitální verzi tohoto modelu ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. Stavebnice Lego Star Wars umožňují dětem a dospělým fanouškům ságy Star Wars přehrávat si vlastní kreativní příběhy nebo si vystavovat sestavitelné modely.

Kostky Lego vyhovují striktním oborovým standardům kvality, takže umožňují konzistentní a bezpečné spojování do robustních modelů. Dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 155
Věk: Od 6 let
Načítám