LEGO DREAMZzz 71460 - Vesmírný autobus pana Oze

Vyšlete děti od 9 let na divokou jízdu do Světa snů s touto stavebnicí Lego DREAMZzz Vesmírný autobus pana Oze.
EAN: 5702017419404
Kód 1: 2271460
Kód 2: 71460LEG
2 135 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vyšlete děti od 9 let na divokou jízdu do Světa snů s touto stavebnicí Lego DREAMZzz Vesmírný autobus pana Oze. Podobně jako v akčním televizním seriálu mohou děti postavit Vesmírný autobus pana Oze a naplnit ho minifigurkami důležitých postav, jako je Mateo a pan Oz, kteří pomohou zachránit Svět snů před bandou stvoření z nočních můr. Až děti dokončí základní vesmírný autobus, vyberou si vlastní dobrodružství a doplní model raketami a vystřelovači nebo k němu postaví obří dělo, stíhačku a mini vesmírnou loď. To znamená dvojnásobnou zábavu a dobu hraní. K dalším parádním funkcím patří otevírací kokpit a zadní nákladní rampy a navíc otáčecí trysky a střílecí blastery. Propracované minifigurky pana Oze a Matea a také figurky Ozovy opice Alberta, Z-Fleka a Susan vdechnou dobrodružství život. Děti naloží posádku do vesmírné lodi a připraví se na start!

  • Vesmírný autobus měří přes 12 cm na výšku, 41 cm na délku a 33 cm na šířku

  • Počet dílků: 878

Stavebnice obsahuje návod na stavění vedený příběhem, který je také k dispozici v digitální verzi v aplikaci Lego Builder.

Prémiové kostky Lego jsou navrženy tak, aby šly vždy snadno spojovat. Kostky Lego jsou důkladně testovány, aby splňovaly přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: DREAMZzz
Počet dílků stavebnice: 878
Věk: Od 9 let
Načítám