LEGO Friends 42616 - Hudební soutěž v městečku Heartlake

Děti od 7 let, které milují talentové soutěže, mohou uspořádat koncert se stavebnicí Lego Friends Hudební soutěž v městečku Heartlake.
EAN: 5702017589367
Kód 1: 2242616
Kód 2: 42616LEG
1 349 Kč cena s DPH
posledních 5 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 7 let, které milují talentové soutěže, mohou uspořádat koncert se stavebnicí Lego Friends Hudební soutěž v městečku Heartlake. Součástí stavebnice je pódium, zákulisí, stůl poroty, 4 minipanenky - Andrea, klasická postava z řady Friends, která dospěla a vrací se jako porotkyně talentové soutěže, zpěvačka Ley-La, bubeník Nabil a klávesista Alexander. Malí stavitelé předvedou pořádnou show s několika různými hudebníky – zpěvačkou Lay-Lou a klávesistou a bubeníkem, kteří se při hraní na vlastních pódiích otáčí s pomocí systému ozubených kol. Díky otáčecí platformě je příchod Ley-Ly skutečně velkolepý. Příběh pokračuje v zákulisí, kde si soutěžící odpočinou. Děti pak povypráví o tom, jak Andrea rozhodne o vítězi stisknutím tlačítek na stole rozhodčí. Děti si vymyslí vlastní příběhy s doplňky, mezi které patří kytara, boty, paruka a vycpávky ramen pro Ley-Lu, telefon, kávovar, svačina a zrcadlo.

  • Hlavní pódium měří přes 22 cm na výšku, 28 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Počet dílků: 669

Nenechte si ujít další zábavné stavebnice z řady Lego Friends (prodávají se samostatně). Stavebnice představuje zábavný dárek s hudební tematikou pro děti a pomáhá rozvíjet sociální a emoční dovednosti.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 45,6 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 669
Věk: Od 7 let
Načítám