LEGO Friends 41725 - Zábava s plážovou buginou

Děti od 4 let, které si rády hrají na pláži, si zamilují vytváření příběhů se stavebnicí Zábava s plážovou buginou od Lego Friends.
EAN: 5702017412849
Kód 1: 2241725
209 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 4 let, které si rády hrají na pláži, si zamilují vytváření příběhů se stavebnicí Zábava s plážovou buginou od Lego Friends. Tato stavebnice dětem pomůže naučit se stavět a také začít tvořit s Liann a Zacem. Liann je nadšená a plná energie a s přátelským Zacem tvoří skvělou dvojku. Mezi doplňky najdete plážovou buginu, vlnu, mopse a delfína. .Stavebnice Lego 4+ pro děti od 4 let jsou navržené tak, aby dětem zajistily rychlý a obohacující stavitelský zážitek. Jsou dodávány s praktickou začátečnickou kostkou – pevným podstavcem, na kterém si děti mohou postavit zábavné scény.

  • Plážová bugina s chladicím boxem měří přes 5 cm na výšku, 9 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet dílků: 61

Stavebnice obsahuje praktickou začátečnickou kostku a dílky pro „rychlý začátek“, které dětem pomohou stavět bez zaváhání. Aplikace Lego Builder vás a vaše dítě provede stavitelským dobrodružstvím a nabídne vám nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu.

V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 12 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 61
Věk: Od 4 let
Načítám