LEGO Friends 47153 - Palačinkárna

Kreativní děti od 6 let si zamilují hraní se stavebnicí Palačinkárna od Lego Friends.
EAN: 5702017415352
Kód 1: 2241753
Kód 2: 41753LEG
205 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kreativní děti od 6 let si zamilují hraní se stavebnicí Palačinkárna od Lego Friends. Sledujte, jak se děti spřátelí s dobrodružnou Lunou a stydlivou Paisley, které si spolu vždy užijí spoustu zábavy a probouzí v sobě to nejlepší. Ve stavebnici Palačinkárna nechybí sporák, polevy na palačinky a kuchyňský robot, který se umí točit, takže děti si mohou hrát na připravování dobrot. Nechybí ani malá kasa a stolek s menu pro zákazníky. Dětem se také bude líbit králíček, který se skrývá pod keřem.

  • Palačinkárna měří přes 10 cm na výšku, 6 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 157

Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci Lego Builder, kde děti mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovednost.

Ve světě Lego Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry balení: 16 x 14 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 157
Věk: Od 6 let
Načítám