LEGO Friends 41716 - Stephanie a dobrodružství na plachetnici

Potěšte děti od 7 let, které zbožňují modely lodí a cool vozidel, stavebnicí Stephanie a dobrodružství na plachetnici. Budou mít možnost přidat se ke kamarádce Lego Friends Stephanie a její posádce a pomoct jí splnit si sen.
EAN: 5702017154152
Kód 1: 2241716
Kód 2: 41716LEG
939 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte děti od 7 let, které zbožňují modely lodí a cool vozidel, stavebnicí Stephanie a dobrodružství na plachetnici. Budou mít možnost přidat se ke kamarádce Lego Friends Stephanie a její posádce a pomoct jí splnit si sen – překonat světový rekord při plavbě kolem světa! Autentické detaily, jako jsou pružná plachta a funkční kormidlo, inspirují ke kreativním dobrodružným příběhům na širém moři. Všechny kostky a díly, které děti potřebují k sestavení realistické plachetnice s flexibilními plachtami a modelovou cílovou čarou, a navíc 3 minifigurky Lego Friends pro vzrušující hraní rolí. Děti postaví loď, pak předstírají, že jsou členy posádky, plní příkazy zkušené kapitánky Maxine, aby obepluly svět v rekordním čase. Prvky, jako je tablet pro volání domů, vysílačka, dalekohled, dron s dálkovým ovládáním a 3 záchranné vesty umožňují dětem vytvářet nápadité příběhy.

Tvůrčí stavebnice dětem zároveň prozradí něco nového o epickém úspěchu světoznámého námořníka poté, co se zúčastní vysněné plavby po boku Stephanie ve snaze podat mimořádný sportovní výkon.

  • Plachetnice je 26 cm vysoká, 9 cm široká a 25 cm dlouhá a v dětském pokoji nezabere téměř žádné místo.

  • Počet dílků: 304 

Součástí stavebnice jsou srozumitelné tištěné pokyny, ale také digitální návod na sestavení plachetnice. Interaktivní průvodce je k dispozici v aplikaci s návody na stavění Lego a umožňuje dětem otáčet, přibližovat a prohlížet si jejich výtvor ve 3D režimu!

Všechny Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby byla zajištěna konzistentnost, kompatibilita a skvělá zábava při stavění.Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 304
Věk: Od 7 let
Načítám