Efko Pytlíczech - Dáma - logická hra do kapsy

Dáma je jedna z nejoblíbenějších logických deskových her pro dva hráče. V našem originálním provedení vám zpříjemní chvíle táboře, na cestě vlakem nebo třeba u moře.

EAN: 8592168548453
Kód 1: 54845
Kód 2: 54845EFK
199 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Logická desková hra Dáma v netradičním provedení. Navrženo tak, aby na cestách nezabrala příliš místa. Díky svému originálnímu designu se jistě stane i vhodným dárkem. Kvalitní herní plán a dřevěné kameny v textilním pytlíku. 

Dáma je jedna z nejoblíbenějších logických deskových her pro dva hráče. V našem originálním provedení vám zpříjemní chvíle táboře, na cestě vlakem nebo třeba u moře. Stačí z baťůžku vytáhnout praktický pytlík a promyslet, jakými tahy ohromíte protihráče.

Dřevěné hrací kameny, skládací herní plán a bavlněný pytlík s úchvatnými ilustracemi cestovatelky a designérky Táni Sekerkové. To vše potěší nejen dobrodruhy toužící po nových zážitcích, ale i vášnivé milovníky strategických her, kteří si rádi užijí chvíle napětí a soupeření.

…odkud je Tánina ilustrovaná vzpomínka na nejkrásnější pláž?
Náš poslední den v Portugalsku. Odpoledne letíme zpět a Honza našel ještě jednu krásnou pláž, kterou bychom chtěli vidět. Byla nekonečná! Z jedné strany vlny, z druhé terakotové skály. Nevím kolik času jsme zde byli, ale zuli jsme si boty a jen se procházeli. Šla jsem pomalu, nemluvila a jen si tak užívala vítr, slunce a čistou hlavu. To bylo krásné rozloučení.

Obsahuje:

  • 12 dřevěných hracích kamenů tmavých

  • 12 dřevěných hracích kamenů světlých

  • kvalitní skládací kartonový herní plán 180 x 180 mm

  • návod

Hra je určena pro 2 hráče od 10 let.

Doba hraní: 15 minut

Obtížnost: snadná

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Typ hry: Cestovní, Logické
Věk: Od 10 let
Načítám