Small Foot Bedýnka s nářadím 2v1 Miniwob

Praktická sada nářadí v bedýnce s rukojetí. Hračka 2v1, když bedýnku otočíte, můžete ji použít jako pracovní desku!
EAN: 4020972118097
Kód 1: LE11809
877 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt
Videa

Praktická sada nářadí v bedýnce s rukojetí. Hračka 2v1, když bedýnku otočíte, můžete ji použít jako pracovní desku! Díky této vychytávce dětem hračka nabídne nekonečné možnosti hraní, mohou si hrát i na cestách. Klasické barevné schéma dílny a jasně viditelné dřevo. V balení najdete 5 ks nářadí – kladivo, klíč, šroubovák, hasák, svěrák a dostatek příslušenství. Rukojeť můžete odstranit za pomocí nářadí, nářadí můžete do bedýnky jednoduše uložit díky jejím otvorům. Skvěle se hodí k ostatním produktům z řady Miniwob.

Hlavní vlastnosti:

  • Dřevěná motorická hračka

  • 5 ks nářadí a další doplňky

  • Produktová řada Miniwob

Parametry:

  • Rozměry: 24,5 x 12 x 16 cm

  • Rozměry kladivka: 8 x 2,5 x 18 cm

  • Materiál: dřevo

  • Váha: 1,20 kg

Miniwob: Seznamte se s malými woby, nadšenými krokodýlími kutily! S jejich pomocí jde všechna práce jako po másle a žádná stavba není dost velká a promyšlená. Pestrá řada nástrojů a nářadí skýtá dokonalou zábavu pro všechny malé řemeslníky, jejich prostřednictvím mohou být kreativní a realizovat všechny své fantastické nápady. Jednotlivé sady je možno mezi sebou kombinovat a rozšiřovat s rostoucími dovednostmi dětí. Díky jednotícímu barevnému motivu a vyobrazením roztomilých Wobů je možno vytvořit jedinečný a ucelený dílenský koutek, který bude zároveň hodnotnou stavebnicí rozvíjející zručnost a představivost.

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů.

Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let

small foot Werkzeugkasten 2 in 1 "Miniwob" / 2-in-1 Toolbox "Miniwob"

small foot Produktlinie "Miniwob" / Product line "Miniwob"

Načítám