Small Foot Pás s nastavitelným popruhem a nářadím Miniwob

Opasek pro uložení nářádí! Opasek s nářadím s nastavitelnou velikostí pro mladé kutily, aby měli své nářadí vždy po ruce.
EAN: 4020972118073
Kód 1: LE11807
604 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt
Videa

Opasek pro uložení nářádí! Opasek s nářadím s nastavitelnou velikostí pro mladé kutily, aby měli své nářadí vždy po ruce. Realistické nářadí ze dřeva, jako například šroubovák, klíč, perforované destičky. Perličkou je hasák a ráčna! Pásek se zapíná na klikací sponu.

Hlavní vlastnosti:

  • opasek, 4 ks nářadí, 10 ks příslušenství

  • nastavitelný opasek

  • zapínání na přezku

Parametry:

  • Rozměry: pás na nářadí 78 x 15 x 1 cm,

  • Rozměry: kleště na vodní čerpadlo 19 x 4,5 x 1 cm

  • Materiál: dřevo,kov, plast

  • Sada obsahuje: 15 dílů

  • Váha: 0.32 kg

Miniwob: Seznamte se s malými woby, nadšenými krokodýlími kutily! S jejich pomocí jde všechna práce jako po másle a žádná stavba není dost velká a promyšlená. Pestrá řada nástrojů a nářadí skýtá dokonalou zábavu pro všechny malé řemeslníky, jejich prostřednictvím mohou být kreativní a realizovat všechny své fantastické nápady. Jednotlivé sady je možno mezi sebou kombinovat a rozšiřovat s rostoucími dovednostmi dětí. Díky jednotícímu barevnému motivu a vyobrazením roztomilých Wobů je možno vytvořit jedinečný a ucelený dílenský koutek, který bude zároveň hodnotnou stavebnicí rozvíjející zručnost a představivost.

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů.

Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let

small foot Werkzeuggürtel "Miniwob" / Tool Belt "Miniwob"

small foot Produktlinie "Miniwob" / Product line "Miniwob"

Načítám