Small Foot Dětský ponk Miniwob

Řezání pilkou, otáčení šrouby, zabíjení kladivem! Společně s roztomilými Miniwoby si děti otestují svou zručnost a jemnou motoriku.
EAN: 4020972118066
Kód 1: LE11806
2 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt
Videa

Řezání pilkou, otáčení šrouby, zabíjení kladivem! Společně s roztomilými Miniwoby si děti otestují svou zručnost a jemnou motoriku. Na ponku najdete vybavení jako 1 kotoučová pila, 1 elektrický šroubovák s 3 nástavci, 1 vodováha, 1 svěrák, 1 kladivo, 1 klíč, 1 pilka, 2 krabice s otvory pro šrouby, 6 stavebních lišet, 16 šroubů, 16 matek, 3 hřebíky. Děti si mohou svůj projekt načrtnout na tabuli, své nářadí uložit do malých boxů, které mohou zavěsit z boku ponku. Děti vám dokonce mohou pomoci se složením ponku! Minimalistické barvy, mnoho viditelného dřeva, prostě perfektní hračka pro malé kutily a kutilky. 

Hlavní vlastnosti

  • Úložné boxy, které můžete našroubovat z boku ponku

  • Osm ks dřevěných nástrojů a různé doplňky

  • Tabulka k načrtnutí projektu

  • Děti mohou pomoci se složením ponku

  • Pěkné dětské ilustrace Miniwob

Parametry: 

  • Rozměry: 50 x 41 x 72 cm

  • Výška pracovní plochy: 50 cm

  • Materiál: dřevo

  • Váha: 5,50 kg

Miniwob: Seznamte se s malými woby, nadšenými krokodýlími kutily! S jejich pomocí jde všechna práce jako po másle a žádná stavba není dost velká a promyšlená. Pestrá řada nástrojů a nářadí skýtá dokonalou zábavu pro všechny malé řemeslníky, jejich prostřednictvím mohou být kreativní a realizovat všechny své fantastické nápady. Jednotlivé sady je možno mezi sebou kombinovat a rozšiřovat s rostoucími dovednostmi dětí. Díky jednotícímu barevnému motivu a vyobrazením roztomilých Wobů je možno vytvořit jedinečný a ucelený dílenský koutek, který bude zároveň hodnotnou stavebnicí rozvíjející zručnost a představivost.

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let

small foot - Werkbank "Miniwob" / Workbench "Miniwob"

small foot Produktlinie "Miniwob" / Product line "Miniwob"

Načítám