LEGO Star Wars 75375 - Millenium Falcon

Klasická sága Star Wars ožije ve vašem domově díky sestavitelnému modelu Lego Star Wars Millenium Falcon.
EAN: 5702017584348
Kód 1: 2275375
Kód 2: 75375LEG
1 785 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Klasická sága Star Wars ožije ve vašem domově díky sestavitelnému modelu Lego Star Wars Millenium Falcon. Ponořte se do soustředění jako pravý Jedi a postavte si propracovanou vesmírnou loď z filmu Star Wars: Nová naděje včetně kokpitu, satelitního talíře a děl.

  • Model Lego Star Wars Millenium Falcon měří přes 13 cm na výšku, 24 cm na délku a 19 cm na šířku

  • Počet dílků: 921

Díky sestavitelnému podstavci si Millenium Falcon vystavíte v dynamickém úhlu, jako při letu. Model doplňte cedulkou s názvem a kostkou k oslavě 25. výročí LegoStar Wars a vytvořte si působivý nostalgický výstavní kousek. Tato stavebnice lodě Star Wars je součástí sbírky vesmírných lodí z řady Lego Star Wars a poslouží jako skvělý dárek pro vás samotné nebo pro další fanoušky a sběratele Star Wars. Tato stavebnice Lego Star Wars představuje jedinečnou sadu pro dospělé, se kterou se můžete těšit na komplexní kreativní stavitelskou výzvu. Ještě výjimečnější zážitek nabídne aplikace Lego Builder s nástroji, které umožňují přibližovat si a otáčet modely na obrazovce ve 3D, sledovat svůj postup a ukládat všechny stavebnice na jednom místě.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 26,2 x 11,8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 921
Věk: Od 18 let
Načítám