LEGO SONIC THE HEDGEHOG 76995 - Shadow the Hedgehog a jeho útěk

Se zábavnou stavebnicí Shadow the Hedgehog a jeho útěk z řady Lego Sonic the Hedgehog si děti od 8 let užijí hodiny akčního hraní.
EAN: 5702017592510
Kód 1: 2276995
Kód 2: 76995LEG
419 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se zábavnou stavebnicí Shadow the Hedgehog a jeho útěk z řady Lego Sonic the Hedgehog si děti od 8 let užijí hodiny akčního hraní. Stejně jako postavy z oblíbené videohry se i děti mohou těšit na úžasná dobrodružství. Vychutnají si stavění modelu i Shadowův úprk ze stázové komory v laboratoři. Hrdina usedne na motorku, projede kolem padající barikády, zničí Badnika RhinoBota – a tak pustí na svobodu Cluckyho – a dá se na útěk. Stavebnice je nabitá herními možnostmi, které podněcují kvyprávění příběhů. Děti mohou vymyslet nespočet způsobů, jakými Shadow přemůže RhinoBota, než se na své motorce vydá na útěk.

  • Model laboratoře měří přes 10 cm na výšku, 14 cm na šířku a 6 cm do hloubky

  • Počet dílků: 196

V řadě Lego Sonic the Hedgehog se snoubí rychlé akční hraní s kreativním stavěním. Děti a fandové Modré šmouhy si vychutnají tvorbu inspirativních scén se 3 oblíbenými akčními figurkami ze slavné hry. Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 196
Věk: Od 8 let
Načítám