LEGO SONIC THE HEDGEHOG 76996 - Knuckles a jeho robotický strážce

Fanoušci Sonica a děti od 8 let se mohou těšit na veselá dobrodružství se stavebnicí Lego Sonic the Hedgehog Knuckles a jeho robotický strážce.
EAN: 5702017592527
Kód 1: 2276996
Kód 2: 76996LEG
699 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Sonica a děti od 8 let se mohou těšit na veselá dobrodružství se stavebnicí Lego Sonic the Hedgehog Knuckles a jeho robotický strážce. Sada je inspirována příběhy Sonica a dalších postav z této série videoher. Děti mohou Knucklesovi a Rouge vymyslet bezpočet úkolů, zatímco skládají stavebnici, a poté přehrávat napínavé scény s krádeží velkého smaragdu s kluzákem a opětovné záchrany s pomocí robota. Tato zábavná stavebnice Sonic dětem otevírá svět akčního hraní a vyprávění příběhů. Děti se mohou chopit role Knucklese a strážit velký smaragd, nebo si hrát na Rouge s cílem smaragd ukrást a utéct. Děti, které mají rády akční figurky, budou z vlastního propracovaného robota naprosto nadšené.

  • Robotický strážce měří přes 16 cm na výšku, a kluzák, který měří 3 cm na výšku, 3 cm na délku a 10 cm na šířku

  • Počet dílků: 276

V řadě Lego Sonic the Hedgehog se snoubí rychlé akční hraní s kreativním stavěním. Fandové Modré šmouhy si vychutnají tvorbu inspirativních scén s oblíbenými postavami ze slavné hry. Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 22,2 x 6,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Sonic
Počet dílků stavebnice: 276
Věk: Od 8 let
Načítám