LEGO Jurassic World 76964 - Dinosauří fosilie: Lebka T-rexe

Stavebnice Lego Jurassic World Dinosauří fosilie: Lebka T-rexe je skvělý dárek pro děti od 9 let, které zbožňují dinosaury, a pro malé archeology.
EAN: 5702017583181
Kód 1: 2276964
Kód 2: 76964LEG
839 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Jurassic World Dinosauří fosilie: Lebka T-rexe je skvělý dárek pro děti od 9 let, které zbožňují dinosaury, a pro malé archeology. Středobodem této zcela první stavebnice z řady Jurassic World určené na výstavku je lebka s otevírací čelistí a nechybí ani podstavec s informační plaketou, ukrytý dílek „jantaru“ na zadní straně modelu a „zkamenělá“ stopa.

  • Lebka T-rexe, která měří přes 21 cm na výšku, 18 cm na šířku a 16cm do hloubky

  • Počet dílků: 577

Aplikace Lego Builder malé fanoušky dinosaurů provede intuitivním stavitelským dobrodružstvím. Umožňuje jim přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Při stavění se budou cítit podobně jako archeologové, kteří právě nalezli další objev! Řada stavebnic Lego Jurassic World zaručeně nadchne každé dítko, ať už si rádo přehrává klasické scény z filmů a animovaných seriálů, nebo jen chce obohatit svou výstavku úchvatnými modely. Stavebnice představují zábavné dárky pro nadšence do dinosaurů i fanoušky všech věkových kategorií.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze znovu a znovu spolehlivě skládat. Lego prvky jsou testovány a splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 28,2 x 5,9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 577
Věk: Od 9 let
Načítám