LEGO Jurasic World 76961 - Návštěvnické centrum: útok T-rexe a raptora

Stavebnice Lego Návštěvnické centrum: útok T-rexe a raptora vhodná pro děti od 12 let vám pomůže znovu prožít dramatické scény z filmu Jurský park a hodí se na hraní i na výstavku.
EAN: 5702017421964
Kód 1: 2276961
Kód 2: 76961LEG
2 915 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Návštěvnické centrum: útok T-rexe a raptora vhodná pro děti od 12 let vám pomůže znovu prožít dramatické scény z filmu Jurský park a hodí se na hraní i na výstavku. Jedinečné architektonické řešení návštěvnického centra je převedeno do Lego stylu. Kuchyň, jídelna a laboratoř jsou oddělené poloprůhlednými obrazovkami s grafikami dinosaurů. Umístěte do vstupní haly sestavitelnou kostru T-rexe. Pomocí spouště můžete během bitev mezi figurkami T-rexe a velociraptora shodit dekoracis nápisem „When dinosaurs ruled the Earth“ (Když dinosauři vládli na Zemi). V kuchyni a obývací části je spousta jídla a rostlin. A laboratoř je vybavena sestavitelným počítačem, mikroskopem a inkubátorem pro dinosauří vejce. 

  • Návštěvnické centrum je 16 cm vysoké, 32 cm široké a 17 cm hluboké

  • Počet dílků: 693

Stavebnice je skvělým dárkem pro fanoušky Jurského parku a nechybí v ní šest Lego minifigurek: doktorka Ellie Sattlerová, doktor Alan Grant, Ray Arnold, doktor Henry Wu, Lex Murphy a Tim Murphy. Součástí je také spousta doplňků, které inspirují ke hraní. Pro další dobrodružství lze model také kombinovat s dalšími samostatně dostupnými sadami Lego Jurasic World.

Aplikace Lego Builder přináší pohodlný způsob, jak uchovávat návody na stavění. Používejte ji pro přibližování a otáčení modelů ve 3D,ukládání stavebnic, sledování průběhu stavění a hledání inspirace pro nové modely.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze znovu a znovu spolehlivě skládat. Lego prvky jsou testovány a splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 693
Věk: Od 12 let
Načítám