LEGO Star Wars 75384 - Rudý Ohnistřáb

Otevřete dětem od 4 let svět stavění a hraní Lego Star Wars se stavebnicí pro začátečníky, ve které najdete loď Rudý Ohnistřáb ze seriálu Star Wars: Dobrodružství mladých Jediů.
EAN: 5702017584409
Kód 1: 2275384
Kód 2: 75384LEG
1 135 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem od 4 let svět stavění a hraní Lego Star Wars se stavebnicí pro začátečníky, ve které najdete loď Rudý Ohnistřáb ze seriálu Star Wars: Dobrodružství mladých Jediů. Model obsahuje začátečnickou podložku, která dětem pomůže začít stavět bez zaváhání, a místo v kokpitu pro všechny 3 postavy ze světaSt ar Wars (minifigurky Lego Nash Durango a Nubs , a navíc figurka droida RJ-83 Lego). Součástí stavebnice je také sestavitelná spídrová motorka Star Wars, která se vejde do lodě, a malý model tržiště pro kreativní hraní.

  • Star Wars Crimson Firehawk měří přes 6 cm na výšku, 18 cm na délku a 19 cm na šířku

  • Počet dílků: 136

Jednoduchý obrázkový návod představuje ideální řešení pro děti, které ještě neumí číst. Aplikace Lego Builder s návody na stavění přináší ještě více zábavy díky intuitivním nástrojům přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují (třeba s malou pomocí staršího sourozence nebo dospělého). Tuto sběratelskou stavebnici lze snadno kombinovat se sadou Chrám Jediů v Tenoo (75358 – prodává se samostatně).

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19 x 7,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 136
Věk: Od 4 let
Načítám