LEGO City 60418 - Mobilní kriminalistická laboratoř policistů

Vyšetřování stop, které za sebou zanechali zločinci na útěku, to je úkol pro policisty ve stavebnici Lego City Mobilní kriminalistická laboratoř policistů.
EAN: 5702017583709
Kód 1: 2260418
Kód 2: 60418LEG
1 169 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vyšetřování stop, které za sebou zanechali zločinci na útěku, to je úkol pro policisty ve stavebnici Lego City Mobilní kriminalistická laboratoř policistů. Tato skvělá herní sada pro děti od 7 let obsahuje nákladní auto, které se otevře a odhalí dvouúrovňovou laboratoř pro zkoumání místa činu s pracovišti, mapou, monitory, mikroskopem, kávovarem a vězením. Součástí sady je také forenzní scéna a čtyřkolka zločinců. Pro vskutku epická dobrodružství stačí přidat minifigurky 2 policistů, 1 vědce a 2 zločinců.

  • Model nákladního auta měří 10 cm na výšku, 25 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 674

Součástí této herní stavebnice Lego s policejními vozidly je podrobný tištěný návod na stavění a 3D pokyny v aplikaci Lego Builder, což je digitální průvodce stavěním s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. Vaše město, vaše pravidla! Ve stavebnicích z řady Lego City na vás čekají parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy, které inspirují nápadité hraní bez hranic.

Děti mohou tuto policejní stavebnici kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego City (prodávané samostatně) a rozšířit si tak svět herních možností. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 45,6 x 28,2 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 674
Věk: Od 7 let
Načítám