LEGO Disney 43234 - Elsa a dobroty z Ledového království

Okouzlete fanoušky studia Disney a děti od 5 let stavebnicí Lego Disney Ledové království Elsa a dobroty z Ledového království.
EAN: 5702017583464
Kód 1: 2243234
Kód 2: 43234LEG
325 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Okouzlete fanoušky studia Disney a děti od 5 let stavebnicí Lego Disney Ledové království Elsa a dobroty z Ledového království. Součástí sady je pojízdný zmrzlinový stánek se zmrzlinovačem, 2 zmrzlinovými kornouty, 2 nanuky a dalšími inspirativními prvky. Nechybí ani minipanenka Lego Disney Elsy a figurka Lego Disney sněhuláčka, se kterými může hraní hned začít, a 2 sběratelské prsteny s ozdobami, které lze vyměňovat. Děti mohou stánek přemisťovat, připravovat zmrzlinové kornouty a přehrávat scény, ve kterých Elsa a sněhuláček vezou ledové dobroty na tržnici. 

  • Sestavitelný pojízdný zmrzlinový stánek měří přes 11 cm na výšku, 9 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet dílků: 82

Zábavný dárek k jakékoli příležitosti pro děti od 5 let, které milují Ledové království. Stavebnice inspiruje malé stavitele k vyprávění příběhů s Elsou a sněhuláčkem. Zkombinujte tuto stavebnici Lego Disney Ledové království s dalšími sadami z této řady (prodávají se samostatně). 

Tato poutavá stavebnice pomáhá rozvíjet sebevědomí dětí kreativním vyprávěním a podporuje jejich lásku k fantastickým příběhům. Je ideální na každodenní zábavné hraní a lze ji kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego (prodávají se samostatně) pro ještě větší porci zábavy. Vychutnejte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní mohou děti přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat svůj postup. 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14,1 x 12,2 x 6,1 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 82
Věk: Od 5 let
Načítám