LEGO Disney 43185 - Boun a loď

Stavebnice Boun a loď od Lego Disney potěší všechny fanoušky filmového trháku Raya a drak. Tato skvělá sada obsahuje velkou loď a dva menší modely, které poslouží jako inspirace ke hraní.
EAN: 5702016746914
Kód 1: 2243185
Kód 2: 43185LEG
1 135 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Stavebnice Boun a loď od Lego Disney potěší všechny fanoušky filmového trháku Raya a drak. Tato skvělá sada obsahuje velkou loď a dva menší modely, které poslouží jako inspirace ke hraní. Součástí je tištěný návod na stavění a k dispozici jsou také digitální pokyny Instructions PLUS. S pomocí aplikace s Lego návody se děti v průběhu procesu stavění stanou skutečnými mistry staviteli... to je přece boží! 

Stavebnice Boun a loď od Lego Disney potěší všechny fanoušky filmového trháku Raya a drak. Tato skvělá sada obsahuje velkou loď a dva menší modely, které poslouží jako inspirace ke hraní. Součástí je tištěný návod na stavění a k dispozici jsou také digitální pokyny Instructions PLUS. Sada obsahuje propracovaný model zdobené lodi s barevnou plošinou, pádlem a padacími dveřmi. Dále nechybí přístaviště s malým trhem a spousta doplňků. Tato sada se dvěma minipanenkami – Sisu a Bounem – čeká na to, až ožije v rukou dětské představivosti. Představuje skvělý dárek pro děti, které mají rády nové trendy, a podporuje kreativní dovednosti a hraní rolí při přehrávání filmových scén a vymýšlení vlastních příběhů. 

Dopřejte dětem vzrušující zábavu s parádními postavami ze stavebnic Lego Disney! Nakopněte dětskou představivost pomocí zábavných prvků, postav a modelů. Děti mohou dát průchod své kreativitě a přehrávat si scény z filmu nebo vytvářet nové příběhy. Potěšte fanoušky disneyovky Raya a drak touto nápaditou sadu. Důmyslné detaily inspirují k nekonečným příběhům, které děti mohou prožívat samy nebo s kamarády. Sada potěší všechny filmové fanoušky Disneyho trháku Raya a drak. Dopřejte malý stavitelům ještě lepší zážitek díky digitálním pokynům Instructions PLUS. Nápadité detaily a postavy obsažené v této sadě od Lego Disney se stanou dětskou inspirací.

  • Bounova loď, která nabízí spoustu prémiových detailů, měří 13 cm na výšku, 28 cm na délku a 8 cm na šířku. Model podpoří dětskou představivost a děti si s ním budou chtít hrát stále znovu.

  • Počet kostek: 247

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 6 cm

 

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 247
Věk: Od 6 let
Načítám