LEGO Friends 42632 - Veterinární klinika pro zvířátka z farmy

Inspirujte děti od 4 let k tomu, aby pečovaly o zvířátka se stavebnicí Lego Friends Veterinární klinika pro zvířátka z farmy.
EAN: 5702017588834
Kód 1: 2242632
Kód 2: 42632LEG
599 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti od 4 let k tomu, aby pečovaly o zvířátka se stavebnicí Lego Friends Veterinární klinika pro zvířátka z farmy. Stavebnice dětem pomůže rozvíjet jejich stavitelské schopnosti. Součástí je veterinární klinika, 2 minipanenky, 3 figurky zvířat a doplňky pro veterinářku, se kterými se děti pustí do nápaditého hraní. Stavebnice veterinární kliniky je skvělý dárek pro děti, které se zajímají o příběhy s tematikou lékařů. Děti si vymyslí vlastní příběhy o přátelství a společně s Autumn pomohou veterinářce Gabriele prohlédnout kůzlátko. Nejdříve zvířátka přepraví v přívěsu na kliniku, postaví je na ošetřovací stůl, zváží je a vyšetří je pomocí počítače a světla. Poté pomohou Autumn zvířátka vykoupat a dají jim něco dobrého k snědku.

  • Model veterinární kliniky měří přes 10 cm na výšku, 30 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 161

Součástí stavebnic Lego pro děti od 4 let jsou dílky pro rychlý start – velké dílky, se kterými se děti hravě pustí do stavitelského dobrodružství. Malí stavitelé se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 6,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 161
Věk: Od 4 let
Načítám