LEGO Friends 42612 - Dobrodružství na kočičím hřišti

Milovníci koček od 5 let si zamilují zábavnou stavebnici Lego Friends Dobrodružství na kočičím hřišti.
EAN: 5702017589329
Kód 1: 2242612
Kód 2: 42612LEG
205 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Milovníci koček od 5 let si zamilují zábavnou stavebnici Lego Friends Dobrodružství na kočičím hřišti. Součástí sady je sestavitelné hřiště, dvě minipanenky, dvě figurky zvířat a doplňky pro péči o zvířata, včetně hračky ve tvaru ryby, šanty kočičí, krmení a kočičího záchodu. Inspirujte děti k hodinám zábavného hraní s modelem venkovního kočičího hřiště. Malí stavitelé pomohou Liann a Ollymu starat se o kočky. Součástí stavebnice je skluzavka a odpočívadlo, krmivo, voda a dokonce i kočičí záchod – stačí zatáhnout za páku a sledovat, jak se objeví hovínko!

  • Model měří měří přes 7 cm na výšku, 16 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 87

Hledáte ty nejlepší hračky pro děti, které milují hraní rolí? Objevte další stavebnice z řady Lego Friends. Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 87
Věk: Od 5 let
Načítám