LEGO Friends 42607 - Autumn a její stáj pro telátko

Se stavebnicí Lego Friends Autumn a její stáj pro telátko je kreativní hraní ještě větší zábava!
EAN: 5702017589299
Kód 1: 2242607
Kód 2: 42607LEG
205 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Friends Autumn a její stáj pro telátko je kreativní hraní ještě větší zábava! Děti od 5 let, které mají rády hračky se zvířátky z farmy, si se sadou užijí spoustu dobrodružství. Vykoupou a vykartáčují telátko a vytáhnou ze země mrkvičku pro králíčka. Součástí stavebnice jsou minipanenky Autumn a Lea, které děti inspirují k hraní zábavných příběhů o přátelství. Stáj má otevírací bránu a na boční straně modelu je rotační kartáč. Mezi doplňky pro péči o zvířata najdete kartáč, kyblík, mýdlo, konev, seno a koryto na krmení. Součástí stavebnice jsou také květiny, kterými lze ozdobit postavičky. Děti se pustí do hledání malých hmyzích kamarádů, včetně včelky, motýla a berušek.

  • Stáj měří přes 8 cm na výšku, 8 cm na šířka a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 79

Sada představuje skvělý dárek pro děti od 5 let. Tato stavebnice se zvířátky z farmy je kompatibilní s aplikací Lego Builder, která přináší snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. V aplikaci mohou děti přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat své stavebnice a sledovat svůj postup. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 79
Věk: Od 5 let
Načítám