LEGO Duplo 10419 - Péče o včelky a úly

Přineste si domů kousek přírody se vzdělávací hračkou Lego Duplo Město Péče o včelky a úly pro děti od 2 let.
EAN: 5702017567457
Kód 1: 2210419
Kód 2: 10419LEG
379 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Přineste si domů kousek přírody se vzdělávací hračkou Lego Duplo Město Péče o včelky a úly pro děti od 2 let. Tato stavebnice malým stavitelům pomůže porozumět péči o zvířata a přírodu a udržitelnému životnímu stylu. Součástí stavebnice s motivem přírody jsou dvě roztomilé figurky včel, úl s kostkou ve tvaru medové plástve, dílky květin a pojízdný náklaďák. Sada dětem pomůže porozumět, že když se budou starat o květinky, včelky budou mít potravu, ze které vytvoří chutný med. Děti poskládají stonky květin, které „rostou“, a procvičí své jemné motorické schopnosti. Užijí si hodiny zábavy při hře s včelkami, které sbírají nektar a v úlu z něj tvoří med. Nechybí ani dvě figurky Lego Duplo, kterým malí stavitelé pomohou sbírat med, naložit jej na model náklaďáku a odvézt ho na tržiště.

  • Model po sestavení před hraním měří přes 12 cm na výšku, 44 cm na šířku a 8 cm do hloubky

  • Počet dílků: 22

Tato hračka Lego Duplo podporuje rozvoj dovedností a rodiče a nejbližší si s její pomocí s dítětem vychutnají kouzelné chvilky plné zábavného učení.

Kostky a dílky Lego Duplo nalyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí. Řada Lego Duplo Město malým dětem usnadňuje porozumět okolnímu světu a pomáhá rozvíjet sebevyjádření a jemné motorické schopnosti.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 22,2 x 9,5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 22
Věk: Od 2 let
Načítám