LEGO DUPLO 10989 - Aquapark

Hledáte tu nejlepší hračku do koupele pro malé děti od 2 let? Hračka Lego Duplo Město Aquapark promění koupání na zábavné učení, kdy děti prozkoumávají tento barevný aquapark.
EAN: 5702017416250
Kód 1: 2210989
Kód 2: 10989LEG
915 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte tu nejlepší hračku do koupele pro malé děti od 2 let? Hračka Lego Duplo Město Aquapark promění koupání na zábavné učení, kdy děti prozkoumávají tento barevný aquapark. Současně seznamuje malé plaváčky s čísly a rozvíjí jejich schopnost nalévat vodu. Tuto stavebnici také snadno očistíte a uložíte. Tato vzdělávací hračka obsahuje ohýbací palmu, kterou mohou děti nechat růst pomocí kostek s čísly 1-2-3. Děti naplní kyblík na stromě vodou a pocákají figurku dítěte. Můžou figurku nechat sklouznout po vodní skluzavce a vylétnout až na nafukovací želvičku. Po naplnění mráčku vodou děti spustí déšť na všechny zábavné prvky.

Praktický design, který si rodiče zamilují! Hračky do koupele Lego Duplo jsou navrženy tak, aby se mohli rodiče spolu s dětmi vydat na cestu radostným objevováním. A po koupání mohou dospělí tento plovoucí kruh otevřít a snadno osušit, aby hračka zůstala hygienicky čistá.

  • Model hračky měří přes 22 cm na výšku, 25 cm na šířku a 19 cm do hloubky

  • Počet dílků: 19

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Stavebnice Lego Duplo byly odborně navrženy tak, aby umožnily malým dětem dosahovat vývojových milníků při kreativním hraní.

Hračky Lego Duplo splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo jsou testovány maximálním možným způsobem, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 19
Věk: Od 2 let
Načítám