LEGO Duplo 10416 - Péče o zvířátka na farmě

Znáte malého stavitele, který miluje stavebnice s prvky farmaření? Lego Dupllo Město Péče o zvířátka na farmě je pro něj jako stvořená!
EAN: 5702017583266
Kód 1: 2210416
Kód 2: 10416LEG
1 189 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte malého stavitele, který miluje stavebnice s prvky farmaření? Lego Dupllo Město Péče o zvířátka na farmě je pro něj jako stvořená! Tato sada je vhodná pro děti od 2 let a najdete v ní hned 8 figurek zvířat Lego Duplo, včetně koníka, ovečky, kravičky a slepičky. Zaručeně potěší každé batole se zájmem o zvířátka a o přehrávání reálných scénářů. Tato hračka pro batolata s řadou funkcí v dětech probudí malé pečovatele. Stavebnice okouzlí celou rodinu a dospělí svým ratolestem předvedou, jak se starat o zvířata a jak je krmit. Figurka farmáře ukáže postavě dítěte, jak umýt jablka, kterými nakrmí kravičku a její telátko. V kurníku se slepička stará o svá kuřátka. Děti se vydají na projížďku s figurkou koníka a nakrmí ji senem.

  • Budova farmy měří přes 23 cm na výšku, 27 cm na šířku a 14 cm do hloubky

  • Počet dílků: 74

Tato vzdělávací hračka obsahuje barevné kostky a dílky na stavění speciálně navržené tak, aby upoutaly pozornost dětí, které se s radostí pustí do jejich prozkoumávání a skládání. Malí stavitelé při hraní navíc rozvíjejí jemné motorické dovednosti a schopnost řešit problémy.

Kostky a dílky Lego Duplo analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí. Tato vzdělávací hračka obsahuje barevné kostky a dílky na stavění speciálně navržené tak, aby upoutaly pozornost dětí, které se s radostí pustí do jejich objevování a skládání.

Rozměry kusového balení: 45,6 x 28,2 x 12 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 74
Věk: Od 2 let
Načítám