Albi Kouzelné čtení - Kniha Pohádky z celého světa

Kniha Pohádky z celého světa zavede děti od 4 let do světa pohádek. Těšit se mohou na klasické pohádky, ale také na ty, o kterých nejspíš nikdy neslyšely.

EAN: 9788076880665
Kód 1: 99121
Kód 2: 99121
449 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Kniha Pohádky z celého světa zavede děti od 4 let do světa pohádek. Těšit se mohou na klasické pohádky, ale také na ty, o kterých nejspíš nikdy neslyšely.

Kniha Pohádky z celého světa obsahuje osm pohádek z různých koutů naší planety. Přináší nejen známé pohádkové příběhy jako jsou Kráska a zvíře, Malá mořská víla, Pinocchio a Aladinova lampa, ale překvapí vás i méně známými pohádkami. Do sněhem zaváté severské země vás zavede Medvědí král, do Japonska se vydáte s pohádkou Kouzelná konvice, africký kontinent budete objevovat s Bojácným Sambou a do Indie zavítáte spolu s Hadím princem.

V knize nechybí jednoduchý interaktivní kvíz, ve kterém si děti budou moci ověřit své znalosti.

Kniha obsahuje přes 800 zvukových stop.

  • Ilustrace: MgA. Niké Papadopulosová

  • Text: Lucie Krystlíková

  • Hudba: Studio Fontána spol. s.r.o.

  • Namluvili: Dana Černá, Klára Issová, Zbyšek Horák a Filip Jančík

  • Kniha vznikla ve spolupráci s nahrávacím studiem C-Flat

UPOZORNĚNÍ - NEFUNGUJE SAMOSTATNĚ BEZ ALBI TUŽKY! Interaktivní mluvící produkty (knihy, hry, puzzle, samolepky atd.) z edice Kouzelné čtení nefungují samostatně - k plné funkčnosti je potřeba elektronická Albi tužka. Albi tužka není součástí produktu - je nutné ji zakoupit zvlášť.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 4 let
Načítám